Äntligen...

...har jag beställt tid till klippning! Något i stil med tjejen nedan. Skitsnygg lugg! Love it. Tror fan jag ska satsa på lugg igen. Lång lugg ända ner till ögonen. Antagligen fett störigt, men sååå snyggt!

image616
image617

Hon har liksom inte spikrak lugg. Skitsnyggt när den är lite "ojämn". Mmmm!
Måste in på biblioteket och skriva ut dessa bilder och ha med på lördag.
Jag längtar!

Kommentarer
Postat av: linda

När skall du på klippning? du har så otroligt vackert hår just nu, ljuvligt långt och tjockt!! hoppas det blir bra, helst skulle jag villa säga att du inte får klippa av ditt vackra hår.. men det blir säkert fint, du passar säkert i allt :) skall du samtidigt färga håret blondt? Kraam!

2007-12-10 @ 19:51:20
Postat av: Thepreciousgirl

linda: På lördag! :) Tack!! Hehe men jag måste verkligen klippa det nu, för det är otroligt slitet i topparna. Nej jag ska ha det mörkt ett tag till. Det blonda får vänta lite... trivs ju rätt bra i mitt mörka, och nu när jag får det nyklipp och med lugg så blir det säkert mycket bättre :) Hatar när det bara hänger o slänger ^^
KRAM!

2007-12-10 @ 19:54:29
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: linda

Hoppas det blir bra och att du blir nöjd med det! :) du får sen sätta upp bilder hur det blev genast på lördagen när du kommer hem därifrån :P hut sköter du annars ditt hår? jag skulle göra vad som helst för att få lika tjockt och fint hår som du och ändå brukar de när jag är och klipper mitt hår säga att jag har tjockt hår.. men inte jämfört med dej, ge mej ditt hår ;) hur kort skall du klippa det?

2007-12-10 @ 20:05:52
Postat av: shirtdesign

Hej!
Hoppas inte du tar illa upp av att vi tipsar lite om oss. Vi heter Marina och Louice och kommer från Borås. Tillsammans har vi startat ett UF-företag där vi designar egna tryck till t-shirtar och nu har vi precis satt igång med allt arbete! Tänkte bara tipsa om oss! Kanske hittar du nått du gillar om du tar en kik på våran blogg? Just nu betalar du bara 25 kronor oavsett om du köper en eller fem t-shirtar! Kanske hittar du nått till dig själv, eller något till nån i julklapp?
Kramar Marina och Louice, shirtdesign

2007-12-10 @ 20:06:41
URL: http://shirtdesign.blogg.se
Postat av: Kristina

Vad fin frisyr! Du kommer säkert passa i den jättebra och bli om möjligt ännu snyggare :P Fast jag trodde att du redan är så snygg som man kan bli :D
Jag tycker du gör rätt i att vänta ett tag med att färga håret blont, för det är snyggare med mörkt hår på vintern.
Jag håller tummarna på lördag att din nya frisyr blir så som du tänkt dig :)
Kram

2007-12-10 @ 20:08:03
Postat av: RASA

kan tänka mej att du passar i pannlugg : )

2007-12-10 @ 20:27:08
URL: http://sara91.blogg.se
Postat av: Malin

Jätte snygg frisyr, själv så vågar jag knappt klippa lugg, hehe.. men som sagt det växer ju ut man har ju hela livet på sig så varför itne köra o tuta :) Funderar själv på att klippa upp mit hår lite till och skaffa lugg. Hah.. Men hoppas du blir nöjd med din frisyr =)

2007-12-11 @ 08:51:41
URL: http://mylifeonearth.blogg.se
Postat av: Frida

Den där frisyren var skit snygg! :)

2007-12-11 @ 19:38:50
URL: http://fridamoren.blogg.se
Postat av: pimpim

Var kommer dom bilderna ifrån?? Sjukt fina! Så vill ja oxå klippa min lugg....

Var hittade du bilderna? Kram

2007-12-11 @ 23:52:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0