2:a advent

Skönt att ha sovit ut lite i alla fall. Kan ju inte sova bort hela dagen bara för att jag är trött. Det mår jag bara dåligt av. Så idag är det 2:a advent... så fort tiden går att man knappt hinner med! Om två veckor är det JULAFTON. Känns jättekonstigt. Men kul såklart!
Har blivit bjuden på julbord med jobbet den 21:a. På ett jättefint ställe! Gratis mat tackar man väl inte nej till? Kommer säkert bli riktigt trevligt.
Haha känner mig helt gammal när jag säger "då ska jag med jobbet på julbord"... jaja, jag är inte van bara!

Vet inte riktigt vad som händer idag. Vill ner till kanalen och gå på julmarknad där, de har massa lotter och annat kul. Man vinner alltid! Måste bara försöka dra med mamma, hihi. Annars så ska, och vill jag inte göra något alls idag. Jag förtjänar en lugn dag. Har ätit havregrynsgröt med banan, dadlar och havremjölk till frukost. Juligt och gott!

Ska nog börja läsa min bok nu. Vildängel av Lina Forss. Någon som läst den? Bra eller dålig?

Kram!
image603

Kommentarer
Postat av: Kristina

Vad mysigt att gå på julmarknad. Det skulle jag också vilja. Men jag ska nog bara sitta och vila och mysa idag :) Har precis bakat massa pepparkakor till min bror och mamma :P Så de är jätteglada. Hoppas du får en trevlig dag och se till att vila ut dig.
Kram

2007-12-09 @ 12:05:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0