1:a advent

Nu har hundarna åkt hem. Är 1000 kr och 5 toblerone rikare. Så gulligt av dom! Ska försöka spara lite av pengarna, jag är nämligen sämst på det. Måste köpa julklappar också!

Åt precis en riktigt god frukost av havregrynsgröt, havremjölk, ½ hackat äpple, lite russin och kanel. Juligt, gott och mättande! Strax börjar julkalendern som jag såklart ska se, hihi. Blir nog pepparkaksbak idag och gå runt lite här i byn och se på julmarknaden. Jag älskar jul!

Här är min frukost.
Hoppas ni får en fin advent, och unna er nåt litet extra idag!

image549

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Jag råkade komma förbi här och ville bara säga att det är tur att det finns såna som du. du erkänner (i motsats till många andra) för dig själv och alla andra att du har ätstörningar och du försöker göra nåt åt problemet. jag kan tänka mej att det finns tjejer som inspireras av dej och dina försök till tillfrisknande. det är så hemskt med alla dessa anorektiska bloggar som peppar folk att svälta ihjäl sig, typ. det är så fel att dra ner andra i skiten. jag har själv varit där och vet hur svårt det är att komma upp därifrån, men jag vet att det går så jag önskar dej kämparglöd och ett stort lycka till! det gäller att vara 100 % ärlig med sig själv och sina närmaste HELA tiden. det är en lång väg men you can do it!

2007-12-02 @ 12:32:28
Postat av: Kristina

Gud vad god frukost. Måste ta och prova den någon dag!
Hoppas du får en jättetrevlig advent!
Kram

2007-12-02 @ 13:17:49
Postat av: Jenny

Trevlig första advent, Cornelia! :)
Jag har sagt det förr, men jag måste bara få säga det än en gång - jag älskar verkligen din blogg och följer den varje dag. I bland flera gånger om dagen! Den är så otroligt innehållsrik och gripande. Helt underbar!

Tänkte bara fråga en sak, vad är havremjölk för något? :) Har aldrig smakat eller hört om det tidigare förutom här på bloggen, så jag tänkte att jag måste våga fråga hur tokigt det än låter :)

MASSA KRAMAR, DU ÄR BÄST!!!

2007-12-02 @ 13:45:03
Postat av: Thepreciousgirl

Jenny: Taaack!! :D
Kolla här http://sv.wikipedia.org/wiki/Havremj%C3%B6lk
Havremjölk är skitgott! testa :) Kram!

2007-12-02 @ 14:06:04
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: lillajag91

yummie vilken härlig frukost!

2007-12-02 @ 15:29:16
URL: http://www.lillajag91.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0